Na blog se právě umisťují systémové postavy. Nedá se za ně hrát. Až budou sepsány, budou se k nim vázat zakázky.

Andhal

4. července 2016 v 22:25 | Nivaz |  Atlas
Andhal
Andhal je sudokopytník příbuzný losu. Je poměrně veliký a docela i útočný, hlavně co se samců týče.
Samci nemají klasické paroží, jako losi, ale mají jej podobné nějaké africké antilopě.
Tito sudokopytníci žijí ve stádech, v počtu okolo sedmi až dvanácti kusů. Zpravidla jsou stáda harémy, které si samci velmi agresivně brání.
Andhalové žijí v jehličnatých lesech na severu Iscaraalu, občas se objeví i v severních horách. V zimě však migrují na jih. Migrují obrovská stáda, ale ne tak velká, jako jsou tahy pakoňů nebo sobů karibu.
Touto dobou také probíhají Andhalí námluvy. Přítomní už z velké dálky moou slyšet hromové řvaní samců. Bohužel to nijak moc dobře popsat nejde.
Samice rodí vždy jedno bezrohé mládě, které de facto stojí na chůdách a téměř neumí chodit. Velmi rychle vyrostou do své dospělé velikosti.
Mimo jiné, při tazích těchto sudokopytníků je zvýšená aktivita Dammarrů Stepních, kteří velice často a rádi loví tuto zvěř.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama